Izvor: BSC happy portal
17.06.2023 u 15:50
0

NENADMAŠIVA VELIČINA: Đoković OPROSTIO Noriju SKANDALOZNI potez, Britanac napucao Srbina

Još jednom je dokazao kolika je ljudina...

Tokom meča osmine finala Mastersa u Rimu, britanski teniser Kameron Nori načinio je jedan vrlo nesportski potez, kada je lopticom pogodio Novaka Đokovića.

NOVAKOV USPEH TEŠKO PAO ČUVENOM TENISERU Nadalovih 14 titula na Rolan Garosu je teže od Đokovićeva 23 grend slema

Nori se tada podizanjem ruke izvinio iznerviranom Đokoviću, ali se nije udostojio da priđe i proveri da ga možda nije povredio.

Sada, Britanac je ponovo govorio o toj temi, i istakao da između njega i Novaka nema zle krvi, te da su njih dvojica sada u odličnim odnosima.

– U dobrim odnosima smo. Pričali smo i sada je sve u redu. Na kraju dana, on je pobedio i nema tu šta više da se priča – rekao je Nori za „Tajms“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter