Izvor: sportal.blic.rs
31.07.2023 u 13:24
0

DOBILI DEMBELEA; ALI BESNE ZBOG MBAPEA: Tenzije izmedju svetaca i kraljeva iz Madrida rastu, ovim samo profitira Kilijan Mbape

Još uvek se čeka dogovor oko transfera, u Pari Sen Žermenu besni jer svakoga dana se povećava cena za najboljeg igrača Kilijana Mbapea koji ih je na kraju sezone obavestio da kao slobodan igrač želi da pređe u Real Madrid.

Kako u ovom trenutku izgleda saga oko Mbapeovog transfera se nastavlja  Iz dana u dan izlaze razne informacije oko prve zvezde Svetaca, raste tenzija i iz svega će da profitira sam igrač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

kako pišu mediji Mbape već sada skupo košta PSŽ, sa ukupnom godišnjom platom od 95 miliona evra, zbog koje trpi kasa katarskih zvlasnika inače vlasnika kluba iz Pariza. Ovog ponedeljka će da mu legne uplata od 40 miliona evra baš od francuskog kluba.
Zanimljivo da se to dešava u danima kada je Parižani žele da ga se reše jer ih je Mbape obavestio da će na kraju ove sezone kao slobodan otići u Real iz Madrida
Ova uplata stiže kao bonus za lojalnost, što je dogovorio potpisom ugovora pre godinu dana. I to nije sve jer do kraja 31. avgusta sa Parka prinčeva morati da mu isplate još toliko, takođe kao bonus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Parižani za Mbpeov transfer žela da zarade najmanje 150 miliona i ne žele više da gube novac, jer su već obavešteni o njegovom prelasku u Real, tako da Mbape sigurno neće igrati i presliće se na tribine. Međutim, pre toga će poslednjeg dana jula da mu isplate 40 miliona evra kao „znak vernosti“, uz zebnju na još toliko, potpuno suprotno od aktuelnog trenuta.

REALOVA PONUDA PONIŽAVAJUĆA

Kako je Mbape odbio transfer u Al Hilal, iako je PSŽ prihvatio obeštećenje od 300 miliona evra, nije mu ostalo puno opcija. Liveprul pokušava da ga dovede na pozajmicu, ali je to nemoguća misija, isto kao što se i Barselona vrzma oko Francuza.

Najrealnije je da se čeka potez Real Madrid, gde i sam Mbape želi da nastavi karijeru. Međutim, predsednik kraljevskog kluba Florentino Peres mudro čeka završni udarac

Real nema nameru da se plaća preveliko obeštećenje za fudbalera kome ugovor ističe na kraju sezone i do kojeg će za 11 meseci doći besplatno.

DEMBELE POJAČANJE PSG: Fudbaler Barselone Osman Dembele se dogovorio sa Pari Sen Žermenom? Teče rok do ponoći

U PSŽ-u već sada znaju da će dobiti ekstremno nisku i uvredljivu ponudu iz Španije, ali još uvek nije poznato koliko, a moguće je da će neki igrači biti u razmeni uz novac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter