Izvor: SK
13.03.2024 u 20:05
0

DULJAJ NE ŽELI U DETALJE: Na obraz sudiji, Zvezda sigurno pobeđuje u Nišu

Fudbaleri Partizana su se okliznuli po kišnom vremenu u Beogradu i izgubili od Napretka rezultatom 1:0.

Trka za titulu se sada dodatno zakomplikovala i Crvena zvezda bi pobedom protiv Radničkog preuzela prvo mesto, a Igor Duljaj je imao šta da kaže:

“Čestitam ekipi Napretka. Imali smo prilike, nismo ih iskoristili. Ne mogu igračima da zamenim na želji, imali smo prilike i nismo ih iskoritsili,“ sumirao je utiske Igor Duljaj.

Nekoliko igrača je odsustvovalo zbog povreda, to se videlo

“Falili su i Severina i Saldanja. Saldanja je imao problem i u derbiju, morao je da izađe iz igre, Severina je dobio ta dva žuta kartona, ali smo morali da se snađemo”.

“Teško je palo igračima, ali mi moramoa da se podignemo, sigurno nećemo da se predamo. Imamo tešku utakmicu već u nedelju i moraćemo da se pripremimo”, rekao je Duljaj.

Duljaj je imao verbalni obračun sa glavnim sudijom utakmice i u poluvremenu i na kraju meča:

“Kad vas neko gleda u oči i govori vam nešto što nije istina, to nije u redu, ali njemu na obraz, suđenje neću da komentarišem.

Crvebna zvezda bi pobedom u Nišu preuzela lidersku poziciju:

“Crvena zvezda će sigurno pobediti u Nišu, to se ne dovodi u pitanje. Na nama je da se borimo časno i pošteno, da gledamo u svoje dvorište”, rekao je Duljaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter