Izvor: KURIR.RS
18.09.2023 u 21:36
0

FANTASTIČAN START SRBIJE: Mićić osvojio zlatnu medalju, bronza za Cabolova na SP u rvanju!

Srpski rvači imali su fantastičan start na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beogradu.

Reprezentativci Srbije u slobodnom stilu osvojili su dve medalje – jedno zlato i bronzu.

Titulu prvaka sveta u kategoriji do 57 kilograma osvojio Stevan Mićić koji je u finalu pobedio Japanca Reija Higučija sa 6:4. Srbija je tako dobila prvog prvaka sveta u slobodnom stilu u istoriji. Mićić je napravio pravi podvig, a uz osvajanje zlatne medalje obezbedio je olimpijsku vizu za Igre u Parizu koje se na programu sledeće godine.

Bronzom se u kategoriji do 74 kilograma okitio Hetik Cabolov, koji je u borbi za treće mesto bio bolji od Bajramova iz Azerbejdžana u uzbudljivom finišu meča rezultatom 6:4. I Cabolov je osvajanjem bronze takođe obezbedio učešće na Olimpijskim igrama 2024. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter