Izvor: Tanjug
19.01.2023 u 18:36
0

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana uspešni u prijateljskim utakmicama: „Crveno-beli“ bolji od Nefčija 1:0, „crno-beli“ savladali Ahmat 3:1!

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Ahmata rezultatom 3:1 (1:1) u prijateljskom meču na pripremama u Beleku, a uspešni su bili i igrači Crvene zvezde koji su, takođe u prijateljskom duelu, savladali ekipu Nefčija sa 1:0.

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Ahmata rezultatom 3:1 (1:1) u prijateljskom meču na pripremama u Beleku. Golove za Partizan postigli su Nemanja Jović u petom, Vanja Vlahović u 76. i Kvinsi Menig u 81. minutu. Jedini strelac za Ahmat bio je Ivan Olejnikov u 35. minutu.

Ovo je druga prijateljska utakmica „crno-belih“ na pripremama u Turskoj. Partizan je pre četiri dana odigrao 1:1 sa Univerzitateom. Partizan će u petak odigrati novi meč na pripremama u Turskoj, a rival „crno-belima“ biće Mladost iz Lučana.

NAPADAČ BOLONJE POSVETIO GOL MIHI: „U dubini duše osetio sam da to moram da uradim“

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su tim Nefčija sa 1:0 (1:0),  takođe u prijateljskom meču, na pripremama u turskoj Antaliji. Jedini gol na utakmici postigao je Nemanja Motika u 4. minutu. Ovo je bio drugi pripremni meč Crvene zvezde u Turskoj. „Crveno-beli“ su pre četiri dana nadigrali Lehiju 3:1.

Crvena zvezda će 21. januara igrati sa slovenačkim Koprom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter