Izvor: Arenasport.com
25.02.2023 u 14:03
0

Anćeloti brani Serhija Ramosa: Zar je važno ko koliko ima godina ako može da vam pomogne na terenu?

Trener Real Madrida itekako misli da su za Ramosa godine samo broj

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti stao je u zaštitu iskusnog španskog defanzivca Serhija Ramosa kojem je saopšteno da više neće biti pozivan u nacionalni tim jer ima 37 godina.

Iskusni italijanski stručnjak je rekao da nikada u karijeri nije delio igrače po tome koliko imaju godina, već po onome šta mogu da mu donesu na terenu.

„Ne razumem podelu igrača na mlade i stare. Za mene je sve to potpuno isto. Ako neki igrač ima 17 godina i može da vam donese na terenu korist, onda ne vidim zašto to ne biste iskoristili, a isto je i sa nekim ko ima 37“, rekao je Anćeloti.

AP Photo/Laurent Cipriani

 

Reakcija trenera Real Madrida došla je kao posledica odluke selektora Španije Luisa de la Fuentea koji je saopštio defanzivcu PSŽ-a da više ne računa na Serhija Ramosa.

„Čuo sam se sa selektorom i rekao mi je da me više neće pozivati u nacionalni tim, bez obzira na to kakve partije budem pružao za klub. Smatram da je moja reprezentativna karijera trebalo da bude završena ličnom odlukom, a ne na ovakav način. Broj godina nije vrlina, niti mana, već samo privremeno stanje koje nema veze sa vašim kvalitetima“, poručio je pre nekoliko dana Ramos.

MARSELO DOBIO OTKAZ u Olimpijakosu pa odmah našao novi klub: Brazilac se vratio u domovinu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter