Izvor: BSC HAPPY
25.02.2023 u 09:53
0

MARSELO DOBIO OTKAZ u Olimpijakosu pa odmah našao novi klub: Brazilac se vratio u domovinu

Marselo je za Fluminense debitovao još 2005. godine

Prošlog leta stigao je u Olimpijakos kao jedo od najvećih pojačanja u istoriji kluba, ali se nekadašnji reprezentativca Brazila Marselo u Pireju zadržao samo jednu polusezonu! Ipak, nije mu dugo trebalo ni da pronađe novi angažman pa će tako karijeru nastaviti u Fluminenseu u kojem je počeo profesionalnu karijeru.

Nije se Marselo nešto ni naigrao u dresu Olimpijakosa. Zabeležio je 10 nastupa u svim takmičenjima, ukupno 332 minuta, i postigao je tri gola. Sada, u novi klub stiže kao slobodan igrač.

Bukvalno se utopio u sivili grčkog velikana koji je ispao iz Evrope, dok je u domaćem šampionatu tek odskora uhvatio priključak i zaostaju pet bodova za vodećim Panatinaikosom. Ali i četiri za AEK-om koji ima utakmicu manje.

– Stiglo je vrijeme za povratak – napisali su iz Fluminensea prilikom objave transfera.

NAKON SAMARDŽIĆA SRBIJA U „LOVU“ NA JOŠ JEDNO MEGA POJAČANJE! Savez hoće zvezdu Liverpula!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter