Izvor: BSC HAPPY
25.02.2023 u 09:26
0

NAKON SAMARDŽIĆA SRBIJA U „LOVU“ NA JOŠ JEDNO MEGA POJAČANJE! Savez hoće zvezdu Liverpula!

Vezista Liverpula Stefan Bajčetić još uvek nije doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati u budućnosti

Stefan Bajčetić privukao je ogromnu pažnju javnosti nakon sjajnih igara u dresu Liverpula ove sezone. Mladi vezista jedna je od svetlih tačaka Redsa te ne čudi interesovanje Španije i Srbije za njegove reprezentativne usluge.

Iako se poslednjih nedelja pisalo o tome da je Bajčetić izabrao Španiju ispred Srbije, „Marca“ sada javlja da se mladi as još uvek nije opredelio.

– Vođstvo Fudbalskog saveza Španije i treneri preduzimaju potrebne korake kako bi se Bajčetić, vezni fudbaler Liverpula koji je bio u startnoj postavi protiv Real Madrida u utorak, definitivno odlučio za špansku reprezentaciju. Sa druge strane, Fudbalski savez Srbije vrži ogroman pritisak na njegovog oca, bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Selte, te samog igrača kako bi on već u martu došao na okupljanje reprezentacije Srbije – navodi se u tekstu „Marke“.

(AP Photo/Rui Vieira)

 

Španci u nastavku navode da je Bajčetić bliži odluci da zaigra za Furiju. Radi se o momku koji ima tek 18 godina, rođen je u Vigu, ali ima i srpsko državljanstvo budući da mu je otac slavni Srđan Bajčetić.

BONUS VIDEO

Ove sezone je Stefan Bajčetić odigrao 22 utakmice za Liverpul u svim takmičenjima. Postigao je jedan gol, upisao čak i asistenciju, a u ovom trenutku „Transfermarkt“ njegovu vrednost procenjuje na oko milion evra.

Srbija izgubila jednog od najvećih talenata, mladi Srđan Bajčetić na spisku reprezentacije Španije
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter