Izvor: Arenasport.com
15.05.2023 u 07:16
0

BARSELONA VRATILA TITULI NA KAMP NOU posle ubedljive pobede nad Espanjolom

Posle tri sezone čekanja, Barselona je konačno vratila titulu u Kataloniju. Posle ubedljive pobede nad Espanjolom od 4:2 (3:0) izabranici Ćavija su i matematički obezbedili titulu šampiona Španije.

Već u prvom poluvremenu su odradili veliki deo posla, budući da su Robert Levandovski sa dva i Alehandro Balde sa jednim golom doneli Barseloni ogromnu prednost.

Četvrti gol delo je Žulsa Kundea, a onda je, možda i očekivano, usledilo opuštanje, te su Havi Puado i Hoselu ublažili poraz svog tima.

Barselona je obezbedila titulu četiri kola pre kraja šampionata, pošto se nalazi na prvom mestu na tabeli La Lige sa 85 bodova. Real je drugi sa 14 bodova manje. Katalonski klub je stigao do 27. titule u španskom prvenstvu, a prve posle 2019. godine. Barselona će u narednom kolu na „Nou Kampu“ dočekati Real Sosijedad.

Espanjol je pretposlednji na tabeli sa samo 31 bodom, a u narednom kolu će gostovati Rajo Valjekanu.

Sevilja je ranije danas u gostima savladala Valjadolid 3:0, dok je Valensija u Vigu nadigrala Seltu 2:1. Elče je na svom terenu pobedio Atletiko 1:0.

PARTIZAN NADIGRAO RADNIČKI U BEOGRADU ostao u igri za gornji deo tabele
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter