Izvor: Alo.rs
29.05.2020 u 14:29
0

BOMBASTIČNO!SRBIN IDE U PSŽ: Igraće sa Nejmarom i Mbapeom

Čelnici Pari Sen Žermena su u ozbiljnim pregovorima sa čelnicima Lacija oko kupovine Adama Marušića. Beograđanin koji igra za reprezentaciju Crne Gore je blizu selidbe iz Rima u Pariz. Kako prenose italijanski mediji sa Parka Prinčeva je stigla ponuda koja iznosi 15.000.000 evra.

It is believed PSG have offered 15 million + bonuses for Adam Marusic.



 Nema sumnje da će Mateja Kežman, agent Adama Marušića, biti na vezi sa Leonardom, direktorom PSŽ-a i Klaudiom Lotitom, predsednikom Lacija – stoji u tekstu koji su objavili italijanski mediji.

Marušić, desni bek, je u Lacio stigao leta 2017. godine iz Ostendea, u transferu vrednom 5.500.000 evra. Ove sezone je imao problema sa povredom, pa je u Seriji A, odigrao samo 10 utakmica na kojima je dva puta bio strelac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter