Izvor:
18.04.2017 u 03:46
0

BRINU O SAIGRAČU: Španski reprezentativci posetili povređenog Bartru! (FOTO)

Španski fudbaleri Đordi Alba i Serhio Buskets posetili su saigrača iz reprezentacije Marka Bartru, povređenog u bombaškom napadu na klupski autobus Borusije u Dortmundu koji se dogodio u utorak 10. aprila.

Neposredno pre početka susreta Borusije i Monaka, u četvrtfinalu Lige šampiona, tri eksplozije su odjeknule u blizini autobusa koji je prevozio "milionere" do stadiona. Jedini povređen bio je Barta, i odmah je bio prevezen u bolnicu gde je utvrđeno da je zadobio frakturu zgloba ruke i ubrzo je uspešno operisan.

Alba i Buskets su fudbaleri Barselone za koju je nastupao i Bartra pre selidbe u Dortmund, a trenutno svi zajedno brane boje španskog nacionalnog tima. Njih trojica su se fotografisali i podelili to preko Instagrama sa pratiocima, a sudeći po njihovim osmesima izlet i poseta kolegi i prijatelju im je veoma prijala.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter