Izvor:
08.05.2017 u 13:48
0

CRVENO-BELI REŠILI PITANJE TRENERA DO KRAJA SEZONE: On je plakao zbog Zvezde! (VIDEO)

Fudbalski klub Crvena zvezda je rešio pitanje trenera do kraja sezone – na klupi šampiona Srbije će sedeti Boško Đurovski. Legendarni fudbaler je "delijama" ostao u srcu, jer je poslednji strateg koji je doneo duplu krunu crveno-belima. Tada je tim vodio sa šalom oko ruke, pa je na svakoj utakmici pokazivao privrženost klubu.

Ljubav prema Zvezdi Boško Đurovski nikada nije krio. I nije samo u pitanju šal, koji tokom utakmica nije skidao. Koliko mu znače crveno-bele boje, bivši as je pokazao i u emisiji "Legende Marakane". Tada je na pomen Zvezde i skandiranja koje je dobio na stadionu Željezničara zaplakao. Nije uspeo da skrije emocije, iako je pokušavao.

Đurovski je uvek bio tu za Zvezdu… Pristao je da u sezoni 2006/07. zameni Duška Bajevića, koji je podneo ostavku. I klub je vodio odlično – ostaće upamćeno da je u toj sezoni osvojio duplu krunu, ali je i tri puta pobedio Partizan. Klub je napustio početkom naredne sezone, već posle dva meča i eliminacije Levadije. Tada ga je na klupi zamenio iskusni Milorad Kosanović.

Boško Đurovski je ostavio dubok trag na "Marakani"… Odigrao je 237 prvenstvenih mečeva i postigao je 41 gol za 11 sezona u crveno-belom dresu (1978-1989). U tom periodu je osvojio četiri titule i dva Kupa.

Tokom trenerske karijere je osim Zvezde vodio Servet, obrenovački Radnički, Rad i bio je pomoćnik Draganu Stojkoviću Piksiju u Nagoji. Obavljao je i funkciju selektora Makedonije.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen Crvena Zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter