Izvor: Novosti
10.04.2022 u 17:04
0

Crveno-beli žele da overe prvo mesto protiv „svog“ Lalatovića

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Radničkog iz Kragujevca u poslednjem kolu uvodnog dela šampionata.

Crvena zvezda  – Radnički 1923 17.00h.

„Svi su morali da osude i bombardovanje Srbije“: Navijači Olimpijakosa bojkotuju humanitarni meč sa Šahtjorom

Uoči meča

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ulog za Crvenu zvezdu je veliki.

Zvezda je na osam prolećnih kola ostvarila isto toliko pobeda, te nema sumnje da puleni Dejana Stankovića na isti način žele da završe prvi deo prvenstva.

Pobeda bi Zvezdi donela i domaćinstvo u „večitom derbiju“ (16 april,  18 časova), što je dodatni motiv za tim iz Ljutice Bogdana.

– Imamo svoj cilj, ovo je samo jedna od utakmica kako bi ga ostvarili.

Idemo na tri boda, znamo da ćemo imati jednog organizovanog protivnika koji u poslednjih šest utakmica ima četiri pobede i dva nerešena rezultata.

Igraju tvrdo, čvrsto i odgovorno.

Biće dosta teško, ali ne i nemoguće za naš tim.

Verujem u nas i u ono što radimo, a to pokazujemo na utakmicama – ističe Stanković u najavi današnjeg sudara sa Šumadincima.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona pohvalno je pričao o suparničkom treneru i nekadašnjem asu Zvezde Nenadu Lalatoviću koji je protiv crveno-belih 18 puta vodio ekipe, zabeležio 13 poraza, dva remija i tri pobede.

– Lalatović je neko ko je odlučio da se vrati u srpski fudbal i preuzme ekipu koja je u tom trenutku bila poslednja na tabeli, a to govori o kvalitetu, hrabrosti i veri u ono što radi.

Po meni je Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora.

Ovo nije stvar „ulizivanja“ niti hvaljenja, to pričaju rezultati – poručio je Stanković.

Radnički, koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović, bivši kapiten i trener Crvene zvezde, ima težak posao pred sobom.

U slučaju pobede Kragujevčani bi izborili već sada opstanak u društvu najboljih, ali će biti lišeni pomoći četvorice igrača.

Voja Ubiparip je imao smrtni slučaj u porodici, a duže je povređen Marko Gajić.

Meč će zbog kartona propustiti Ljubiša Pecelj i Saša Jovanović.

–Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubeđen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona “Rajko Mitić” dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat.

Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope. – rekao je  Nenad Lalatović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter