Izvor: BSC HAPPY
12.04.2023 u 15:53
0

DEFINITIVNO! Odložena utakmica Čukarički – Partizan!

Meč između Čukaričkog i Partizana, koji je u utorak prekinut u 20. minutu zbog divljanja navijača crno-belih, neće biti odigran u sredu kao što je bilo planirano.

Zbog haosa koji su napravili navijači Partizana na Banovom brdu u utorak meč je prekidan nekoliko puta, a potom i trajno okončan. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića nastavak utakmice zakazan je za danas od 18 sati bez prisustva publike.

Crno-beli nisu imali ništa protiv novog termina, ali Čukarički nije želeo da izađe na teren. Žalili su se „brađani“ na odluku Supeelige i zatražili da utakmica bude registrovana službenim rezultatom za ekipu sa Banovog brda. Rukovodstvo Superlige u hitnim slučajevima ima rok od tri dana da odluči po Čukinoj žalbi.

SPREMA SE NOVI CIRKUS! Partizan dolazi na Banovo brdo, Čukarički zakazao trening!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter