Izvor: BSC HAPPY
12.04.2023 u 16:04
0

ODREĐEN NOVI TERMIN! Evo kada će ČUKARIČKI i PARTIZAN odigrati ODLOŽENU UTAKMICU!

Utakmica između Čukaričkog i Partizana biće odigrana sledećeg utorka.

Stigli su navijači Partizana u utorak na Banovo brdo sa jasnim ciljem da utakmicu protiv Čukaričkog prekinut. To im je i pošlo za rukom nekoliko puta sve dok čitava istočna tribina nije ispražnjena. Tada su se stekli uslovi da se meč 30. kola Superlige Srbije nastavi, ali je doneta odluka da se meč pomeri za danas od 18  časova.

Ipak, Čukarički je odgovorio saopštenje u kom se jasno navodi da nisu saglasni sa novim terminom odigranja utakmice pa Superliga nije imala drugo rešenje već da još jednom odloži utakmicu. 

Nije se dugo čekalo na novi termin, a odlučeno je da meč 30. kola Superlige Srbije bude odigran sledećeg utorka!

Utakmica je, navodno, trebala da bude odigrana danas od 18 časova, ali na Banovom brdu nisu bili zadovoljni takvom odlukom. Smatraju predstavnici Čukaričkog da su uslovi za odigravanje utakmice postojali i juče, nakon što je istočna tribina ispražnjena te da ih zvaničnici nisu pitali o tome da se meč nastavi u sredu.

Zbog toga, Brđani su rešili da odbiju današnji termin, upute žalbu, koja je po hitnom postupku morala da bude rešena. Povoljna stvar za Zajednicu Superlige je činjenica da plej-of ne počinje ovog vikenda zbog Uskrsa pa do iduće nedelje ima vremena da se meč odloži. Po svemu sudeći, to će se i desiti u utorak.

DEFINITIVNO! Odložena utakmica Čukarički – Partizan!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter