Izvor: BSC HAPPY
03.04.2023 u 22:55
0

Everton i Totenhem PODELILI BODOVE sa 10 igrača u oba tima!

Program 29. kola engleske Premijer lige zatvaraju Everton i Totenhem, svakom po bod.

Everton – Totenhem 1:1

Kraj utakmice.

90.minut – Majkl Kejn je primio kvalitetan pas, povukao loptu i odlično opalio po golu s velike udaljenosti. Lopta je ušla uz desnu stativu i postiže sjajan gol!

88.minut – Ružan start je napravio Lucas Moura. Dobio je crveni karton i polako napušta teren.

76.minut – Majk Kejn je skočio najviše nakon kornera i pucao glavom u donji desni ugao, ali mu je šut obranio Hugo Lloris.

75.minut – Gueye se na rubu šestnaesterca povezao sa dodavanjem, naciljao i opalio. Njegov pokušaj je išao pod prečku, ali Hugo Lloris je bio spreman i nije dopustio da se rezultat promeni. Glavni sudija pokazuje na korner zastavicu, Everton će izvesti korner.

68.minut – Hari Kejn je lagano realizovao penal tačnim udarcem u donji levi ugao gola!

65.minut – Doucoure je dobio crveni karton zbog strašnog starta na protivnika.

Tanjug/AP Photo/Jon Super

 

55.minut – Odlično igra Everton. Igrači drže loptu u svojim nogama, uglavnom odigravajući duple paseve. Trenutno su oni ti koji kontrolišu tempo igre.

45.minut – Kraj prvog poluvremena.

Tanjug/AP Photo/Jon Super

 

44.minut – Son je primio točan pas u šesnaestercu i odmah pucao nisko po sredini gola. Međutim, golman je bio spreman i fantastično mu obranio.

36.minut – Grej provodi dosta vremena izvan terena što znači da Evertonu nedostaje pojačanje u veznom redu.

31.minut – Ilobi je pokupio i pronašao Doucourea u prostoru u kaznenom prostoru. Vezni igrač Evertona u potpunosti je promašio svoju akciju i loše je završio. Lopta je preletela preko gola. To je bilo dobro otvaranje za Everton, verovatno najbolje koje su imali. Doucoure mora bolje.

27.minut – Everton je rastrzan zbog Spursa, ali trenutno ih spašava izvanredna obrana.

22.minut – Perišić je dosad bio vrhunski. Šalje savršen centaršut prema , a Mekenliju snažno izbija i odbija siguran pogodak.

12.minut – Pritiska Totenhem izvarednik Hari Kejnom. Posed lopte i trenutno dominacija gostujućeg tima.

1. minut – Utakmica je počela.

Tanjug/AP Photo/Jon Super

 

Everton i Totenhem u meč ulaze iz suprotnih pozicija. Domaćin se bori za opstanak, pošto se trenutno nalazi na 18. poziciji, dok je gostima glavna ambicija Top 4 i Liga šampiona.

Ipak, daleko od toga da Sparsi u savršenom momentu stižu na Gudison. Tokom protekle nedelje su smenili menadžera Antonija Kontea, pa će ih u nastavku sezone voditi njegov dosadašnji pomoćnik Kristijan Stelini.

Videćemo hoće li Italijan uspeti da prodrma ekipu i izbori plasman u LŠ.

OBOREN REKOD PREMIJER LIGE: Do sada promenjeno 13 trenera u sezoni

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter