Izvor: kurir.rs
02.12.2020 u 07:21
0

EVO ŠTA JE SUDIJA REKAO NAKON MESIJEVE KAZNE: Zbog OVIH REČI Lahoza u Španiji nazvali ludakom

Lionel Mesi je gol protiv Osasune u 11. kolu La lige proslavio tako što je skinuo dres Barselone i ostau u dresu sa brojem 10 ekipe Njuvels Old Bojsa.

Bio je to simpatičan gest u čast Dijega Maradone, jer su obojica nosili dres ovog kluba. Mesi je ponikao u timu iz rodnog Rosarija, gde je boravio od šeste do 13. godine i odlaska u Barselonu, dok je slavni Dijego pred kraj karijere obukao crno-crveni dres.

Iako je javnost sa simpatijama dočekala gest Mesija, to se očigledno nije svidelo glavnom sudiji meča Mateu Lahozu. Lahoz je Mesija „častio“ žutim kartonom zbog nesportskog ponašanja. Lahoz jeste postupio po pravilima, ali su mu mnogi zamerili to što nije pokazao malo fleksibilnosti.

SAZNAJTE JOŠ…

BRAČNI PAR SA SINOM PLJAČKA PO ŠAPCU: Ukrali lančić vredan oko 110.000

KORONA PRESEK: Zaraženo 8.000 ljudi!

PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO DEKA SAVE: Tupim predmetom tučen do smrti

Sutra prvi sastanak Sinoda SPC od sahrane patrijarha Irineja

JEZIVO: Ugledna zagrebačka doktorka izvršila samoubistvo 

Španski mediji su dan kasnije objavili zapisnik sa utakmice, odnosno šta je Lahoz u obrazloženju napisao.

„U 73. minutu utakmice igrač s brojem 10 Mesi Kućitini Lionel Andres dobio je žuti karton zbog sledećeg razloga: Zbog skidanja dresa nakon što je postigao gol kako bi pokazao novu majicu ekipe Njuvels Old Bojs s brojem 10 na leđima. Takav dres Njuvels Old Bojs nosili su u sezoni 1993/1994.“

Lahoz je zbog ovog detaljnog poteza nazvan „frikom“, a dodaje se da mu ovo nije prvi put da „briljira“ u opisu situacija sa utakmica koje sudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter