Izvor: Sportal.rs
23.02.2023 u 18:21
0

Grobari napravili HAOS pred utakmicu: Pored protesta, pretukli navijače Šerifa, dvojica u bolnici

Navijači Partizana večeras od 17 časova ispred stadiona crno-belih protestuju zbog nezadovoljstva radom uprave kluba

Navijači Partizana i Šerifa, koji se sastaju večeras u revanš meču osmine finala Lige konferencije, sukobili su se veče pred meč na ulicama Beograda.

Sukob se dogodio u sredu oko 21 čas  na parkingu u Bulevaru oslobođenja,u blizini stadiona „Rajko Mitić“.

Prema pisanju portala Telegrafa.rs,  navijači crno-belih su napali četvroticu simpatizera moldavskog kluba.

Dvojici je tokom noći ukazana pomoć, a potom su pušteni na kućno lečenje sa lakšim povredama, dok su dvojica zadržana na VMA.

– Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene – preneli su reči prolaznika.

Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije.

– Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali, kako sumnjamo navijači Partizana, i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče i za njima tragamo. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju više iskustva sa navijačkim grupama – rekao je izvor upućen u istragu.

Završen je protest navijača Partizana zbog nezadovoljstva radom uprave kluba.

Nekoliko stotina pristalica okupili su se ispred južne tribine, gde su došli sve do severne, ali tamo ih je ka ulazu u prostorije kluba zaustavila žandarmerija.

Tamo su navijači zapalili nekoliko baklji, te još nekoliko puta uzvicima istakli nezadovoljstvo, nakon čega su se razišli i krenuli put tribine.

(UŽIVO) Partizan – Šerif revanš utakmice Lige konferencija: završiti započeto u Kišinjevu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter