Izvor: HAPPY BSC
23.02.2023 u 20:41
1

PARTIZAN ZAVRŠIO SVOJE PROLEĆE U EVROPI, Šerif slavi sa 1:3!

Crno-beli zbog svojih grešaka izvukli deblji kraj

Stadion u Humskoj bio je ove sezone nesvojiv za sve timove širom Evrope koji su igrali protiv Partizana u Ligi Evrope i Ligi konferencija, a u taboru srpskog vicešampiona veruju da će tako biti i protiv Šerifa u revanš meču šesnaestine finala Lige konferencija

Crno-beli imaju gol prednosti iz prvog meča odigranog prošle nedelje u Moldaviji (1:0), koji je postigao Rikardo Gomeš i trener Gordan Petrić se nada da će najbolji strelac njegovog tima i ovoga puta biti raspoložen.

Rezultat: 1:3  (2:3)

Sastav timova:

Partizan:  Popović – Filipović, Marković, Saničanin, Urošević – Belić, Fejsa – Pantić, Dijabate, Menig – Rikardo

Šerif: Koval – Zuhuri, Kiki, Radeljić, Kpoza – Badola, Kjabu, Diop – Atijemven, Akanbi, Tapsoba

Glavni sudija: Andreas Ekberg (Švedska)

Ono što treba istaći jeste da Bibrasa Natha nema u startnoj postavi zbog toga što ima problema sa virusom gripa. Umesto njega je tu Danilo Pantić.

Vremenski uslovi u glavnom gradu Srbije su idealni za igranje fudbala. Danas je vreme bilo sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, kiše nema ni na vidiku, a temperatura na oko sat vremena pred početak iznosi 15 stepeni Celzijusovih. Očekuje se da će se tokom susreta kretati oko 10 stepeni.

KRAJ UTAKMICE.

90+4. minut – Pavlović je pokušao, ali je izborio samo korner.

83. minut – Šerif preti! Badolo je nakon šuta iz slobodnog udarca pogodio spoljni deo mreže.

78. minut – Kakva šansa! Samed Baždar je izašao oči u oči sa Kovalom, ali ukrajinski čuvar mreže refleksno interveniše. Propala je velika šansa za crno-bele, ogromna!

73. minut – Urošević je raspalio sa distance, ali lopta je na putu do gola zakačila Kikija, korner za parni valjak. Izveo ga je upravo kapiten crno-belih, Menig se našao u kaznenom prostoru, uspeo da šutira u gužvi, lopta je prošla kroz šumu nogu, ali je Koval uspeo da interveniše, ostaje 1:3.

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

 

69. minut – Nova izmena u crno-belom taboru! Hamidu Traore menja Danila Pantića.

68.minut – Novi žuti karton u ekipi Šerifa za start sa leđa. Požuteo je i Makjaba Kjabu.

60.minut – Petrić napravio prvu izmenu. Umesto Fejse u igri je mladi Baždar.

54. minut – Preti Partizan! Filipović je sa desnog boka uputio odličan centaršut, Rikardo je bio najviši u skoku, zahvatio loptu glavom iz izgledne pozicije, ali njegov pokušaj odlazi daleko od okvira gola.

47.minut – GOL! Šerif vodi 3:1, ponovo je Diop strelac. Belić je pogrešio, nije uspeo da zatvori napad Moldavaca. A onda je Diop postigao golčinu, gađao je prvi ugao, Popović to nije branio, iako je možda logično da baš svoj ugao brani, pa su tako Moldavci režirali užas za crno-bele.

46.minut – Počelo je drugo poluvreme

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

 

45+1 minut – Gol za 1:2! Olako izgubljena lopta koju koristi Diop i vodi svoj tim u prednost. Bio je to odličan udarac sa nekih 16 metara. Prethodno je sredina terena pogrešila, usledila je polukontra i pogodak ekipe iz Tiraspolja.

36. minut – Partizan ponovo preuzima inicijativu nakon neočekivanog izjednačenja Šerifa. Menig je bio u dobroj poziciji, ali nije uspeo da pronađe Rikarda.

34. minut – Opao je tempo igre u ovim trenucima.

28.minut – Oštar start kapitena Šerifa nad Dijabatom, Radeljić dobija žuti karton. Podsetimo se, Stjepan Radeljić je jedini preostali iz generacije Šerifa koja je svojevremeno senzacionalno savladala Real Madrid u Ligi šampiona.

23.minut – Poklon penal i gol Šerifa za 1:1! Strelac Badola

Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

 

21.minut – Penal za Šerif! Saničanin bez potrebe širi ruke.

18. minut – Problem! Saničanin je igrao rukom u kaznenom prostoru, sledi VAR provera

13. minut – GOOL! 1:0 Rikardo Gomeš ovaj put asistira do Kristijana Meninga koji sjajno zabija pogodak za vodstvo Partizana!

12. minut – Jako agresivna igra crno-belih, presing po čitavom terenu, Belić i Fejsa kidišu na protivničke veziste pri svakom prijemu lopte, kao da večeras Petrićevi izabranici jure rezultat u svom hramu, kao da nemaju 1:0 iz Kišinjeva.

7.minut – Još jedna sjajna akcija Partizana. Ipak, Pantićeva lopta za Dijabatea je bila prejaka.

1.minut – Sa tribina se ori „Uprava napolje“, baš kao i na protestu pred utakmicu šesnaestine finala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PARTIZAN ZAVRŠIO SVOJE PROLEĆE U EVROPI, Šerif slavi sa 1:3!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter