Izvor: BSC HAPPY
24.08.2023 u 18:41
0

(UŽIVO) NORDSJELAND – PARTIZAN: Partizan ponižen u Danskoj! (5:0)

Fudbaleri Partizana igraju u Danskoj utakmicu plej-ofa Lige konferencije protiv Nordsjelanda, a tok ovog duela možete pratiti uživo na našem portalu.

Kraj: Nordsjeland – Partizan 5:0

87′ Gol! Petarda je pukla, kakva bruka Partizana! Komičan gol primio je Jovanović, posle odbitka i nesmotrene reakcije… Šta reći posle svega.

83′ Stativa Nordsjelanda! Još jednom je visio peti gol, ali je stativa spasla crno-bele kod udarca

78′ Malo je nedostajalo da pukne petarda! Osman se našao ispred Jovanovića i šutirao iz prve, dobro je bio postavljen golman crno-belih.

78′ Putuj, Evropo… Kreirao je Partizan jedno malo čudo protiv Sabaha, ali Nordsjeland je ipak viši nivo. A i 4:0 je duplo u odnosu na zaostatak koji su crno-beli nadoknadili protiv Azera…

73′ Gol! Ode Nordsjeland i do 4:0, strelac je Oliver Viladsen. Ponovo je Osman protutnjao po levoj strani i poslao loptu u sredinu, tamo je Ingvartsen petom proigrao Viladsena na drugoj stativi za rutinsku egzekuciju. Potop Partizana…

68′ Gol! Ingvartsen još jednom šalje Jovanovića u jednu, a loptu u drugu stranu. Ogroman zaostatak za crno-bele…

66′ Novi penal za Nordsjeland! Ovoga puta je Aleksandar Šćekić igrao rukom u šesnaestercu i sudija je ponovo pokazao na belu tačku.

63′ Kakva odbrana Jovanovića! Umalo da stigne ekspresna kazna na drugoj strani. Sevnula je kontra domaćina, ponovo je u velikoj šansi bio Diomande, ali je Jovanović maestralnom intervencijom zaustavio njegov udarac iz peterca.

62′ Najbolja šansa za Partizan! Posle kornera sa desen strane, Marković je ostao usamljen na sedam metara i šutirao direktno u Hansena.

61′ Opet preti Diomande! Ispala je odbrana Partizana prelako, po desnoj strani je probio Viladen i centrirao na sedam metara, gde je Diomande šutirao malo iznad prečke.

59′ Kalulu i Baždar na terenu. Dvostruku izmenu je napravio Duljaj, u igri su Aldo Kalulu i Samed Baždar umesto Kvinsija Meniha i Frenka Kanutea.

54′ Šansa za domaćina. Prelako su Diomande i Osman izbacili gotovo kompletnu odbranu crno-belih, na kraju je Diomande šutirao sa 13-14 metara pored stative.

54′ Šansa za domaćina. Prelako su Diomande i Osman izbacili gotovo kompletnu odbranu crno-belih, na kraju je Diomande šutirao sa 13-14 metara pored stative.

51′ Novi pokušaj Stojkovića. Znatno konkretnije napadaju crno-beli u drugom delu. Sada se lopta odbila do Stojkovića, koji je sa 16 metara gađao malo pored stative.

48′ Energičnije od Partizana. Čini se da su bolje ušli u drugi deo crno-beli. Brzo su i zapretili preko Saldanje. Zatim je Stojković sa distance šutirao pod prečku, ali je golman bio dobro postavljen.

46′ Nema promena u sastavima na poluvremenu.

Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme: Nordsjeland – Partizan 2:0

45′ Bez prilika u poslednjih nekoliko minuta prvog dela.

43′ Gol! Precizan je bio Ingvartsen sa bele tačke za 2:0. Poslao je iskusni napadač Jovanovića u jednu, a loptu u drugu stranu i rutinski pogodio.

42′ Penal za Nordsjeland! Viladsen je centrirao, a lopta u ruku pogodila Antića. Sudija Frid nije imao nikakvu dilemu.

40′ Au, koliko sreće za Partizan. Ponovo je Osman proleteo po levoj strani i pogodio stativu, da bi Ingvartsen nestvarnim promašajem propustio priliku da duplira prednost Nordsjelanda. Mnogo sreće imao je Parni valjak u ovoj situaciji.

35′ Šteta za Saldanju! Mogla je to da bude velika šansa za Partizan, ali se Saldanja spetljao, sapleo o loptu i upropastio sve.

30′ Stojković bez rešenja za Osmana. Gotovo svi napadi Nordsjelanda idu po levoj strani, 18-godišnji Osman pravi pakao Stojkoviću koji ni na koji način ne može da ga zaustavi.

27′ Severina nevidljiv. Ispod nivoa igra veliki broj igrača Partizana, ali prednjači Severina. Holanđanin neprimetan na terenu, utisak je da nije imao nijedan dodir sa loptom u dosadašnjem toku utakmice.

22′ Partizan ne može ništa sa loptom. Čim crno-beli osvoje loptu, odmah je izgube. Nikako ne uspevaju da povežu nekoliko pasova.

18′ Ponovo Frese. Osokolio se levi bek Nordsjelanda posle sjajnog pogotka. Još jednom je oprobao udarac sa distance, sada nije bilo tako dobro.

15′ Dominacija Danaca. Sve vreme se igra na polovini Partizana, koji ne uspeva da se oslobodi pritiska i prebaci težište dalje od svog šesnaesterca. Veliku šansu propustio je Ingvartsen, ali je posle signaliziran ofsajd.

11′ GOL! Nordsjeland vodi sa 1:0, strelac je Frese. Nisu crno-beli dobro reagovali u odbrani. Antić je loše izbacio loptu iz šesnaesterca i praktično asistirao levom beku domaćih, koji se namestio i sa 17 metara poslao pravi projektil pored nepomičnog Jovanovića.

10′ Lepa akcija Partizana i udarac Meniha. Kanute je poslao loptu unapred, Natho je preskočio i ona došla do Holanđanina, koji je šutirao sa 20 metara slabijom levom nogom pravo u golmana.

8′ Korner i za domaće. Dobro je intervenisao Ilić i otklonio opasnost.

5′ Ništa od penala! Pao je Diomande u šesnaestercu Partizana, posle duela sa Kanuteom i Stojkovićem, ali je sudija samo odmahnuo rukom. Dobro su crno-beli prošli u ovoj situaciji.

3′ Korner za Partizan. Natho je ubacio loptu u peterac Nordsjelanda, nastala je gužva, ali je golman na kraju dobro reagovao.

Utakmica je počela. Partizan ima značajnu podršku na stadionu u Farumu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter