Izvor: HappyBSC
02.10.2020 u 11:10
0

HRVATSKA NAMEŠTALJKA: Cirkus u Kopenhagenu, sumnjiv gol Rijeke za ulazak u Ligu Evrope (VIDEO)

Hrvatski predstavnik, fudbalski klub Rijeka, bila je veliki autsajder, ali je komičnim a ujedno i skandaloznim golom uspela da prođe u grupnu fazu Lige Evrope i to kao gost na stadion „Parken“ danskog predstavnika Kopenhagena.

ZVEZDA U DRUGOM ŠEŠIRU: Žreb za Ligu Evrope u 13 sati!

Sumnjivi gol, jedini na meču plej-ofa za grupnu fazu Lige Evrope, postignut je u 20. minutu meča.  I to, kako se na kraju ispostavilo, konačnih 1:0 za prolaz hrvatskog predstavnika.

Franko Andrijašević je na svojoj polovini terena uzeo loptu Dancima. Od centra je krenuo sam, prošao nekoliko igrača, dvojica Danaca su se i sudarila pored njega, a onda je Riječanin šutirao pravo u prečku. Ali, lopta se odbila do domaćeg fudbalera Ankersena i otišla u mrežu za veliko vodstvo Rijeke.

Ova situacija je krajnje neobična, za navijače Kopenhagena sigurno i tragična. Kako je sve izgledalo što možete videu ispod i sami presudite:

Rijeka je do kraja odolela napadima Danaca koji su prošle sezone igrali četvrtfinale Lige Evrope, a ove nisu uspeli da se plasiraju ni u grupnu fazu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter