Izvor: nportal.rs
27.06.2023 u 22:08
0

IBRIN OTAC: Pevač narodnjaka kojeg je zlo oteralo u razvod

MNOGI NE znaju ko je otac Zlatana Ibrahimovića, ali on poslednjih godina postaje sve poznatiji.

Zlatan Ibrahimović važi za čoveka koji samosvesno korača kroz život siguran u to da je najbolji.

Ipak, iako je postao jedan od najboljih i najplaćenijih fudbalera Zlatan ne krije da su ga na početku karijere mnogi osporavali, čak i ponižavali, ajedan koji je sumnjao u njega bio je i njegov rođeni otac.

ČELSI PRODAJE PRAVA NA IME STADIONA: U planu izgradnja NOVOG doma!

Otac Zlatana Ibrahimovića, Šefik, poreklom iz Bosne i Hercegovine, prvo vreme je kao imigrant u Švedskoj radio kao domar, a onda je pod stare dane počeo da gradi karijeru pevača narodne muzike!

Veće uspehe i bolji štimung ima u balkanskim kafanama po celoj Evropi nego na Jutjubu, gde njegov kanal prati nekoliko hiljada fanova narodnjaka.

Šefik, poznat i po nadimku Kinko, posvetio je dve pesme Zlatanu (Sine moj, Zlato, Zlatane), rodnoj Bijeljini (Lijepa si, Bijeljino) i Bosni (Vraćam ti se, Bosno), a prvi snimak datira iz 1991. godine, kada je gostovao na TV Sarajevo s pesmom „Teško je voljeti“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter