Izvor: Informer.rs
13.03.2023 u 10:57
0

ITALIJAN PRIZNAO DA JE MRTAV! Evo kako je trener Reala preživeo dramu u svlačionici! (VIDEO)

Pojavio se snimak na kom je trener Real Madrida Karlo Anćeloti zavapio da je "mrtav" i da ne može da veruje na koji način je njegova ekipa uspela da eliminiše Čelsi u četvrtfinalu Lige šampiona minule sezone.

Odigrali su Madriđani i londonski „plavci“ aprila prošle godine spektakularan revanš četvrtfinala elitnog takmičenja na „Santjago Bernabeuu“, a španski velikan prošao je dalje posle velikog preokreta.

Imao je Real Madrid lepu prednost od 3:1 iz prvog meča posle het-trika Karima Benzeme, ali je u revanšu sve krenulo po zlu za „kraljevski klub“.

Čelsi je u Madridu preko Maunta i Ridigera i Vernera vodio sa 3:0, ali je Rodrigo meč uveo u produžetke u kojima je ponovo Benzema bio koban po londonski tim i odveo Real u polufinale – 2:3.

Posle meča Anćeloti je u svlačionici delovao iznureno poput boksera na konopcima, a kamera je uhvatila njegovu reakciju.

– Mrtav sam, mrtav – ponavljao je Anćeloti hvatajući se za glavu i plazeći se.

Dodao je i da veruje da će postati besmrtan.

– Ako večeras ne umrem, besmrtan sam – rekao je pre godinu dana Italijan.

I zaista je bilo tako. Ni njega ni Madriđane niko nije mogao da zaustavi ka 14. tituli prvaka Evrope jer su i u polufinalu na volšeban način izbegli eliminaciju protiv Mančester sitija.

Kasnije su u finalu u Parizu savladali Liverpul sa 1:0 pogotkom Vinisijusa Žuniora.

„Neću da me smatraju budalom!“ Stanković ogorčen na VAR i suđenje protiv Juventusa: Moje srce krvari za ove momke…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter