Izvor: Telegraf.rs
14.07.2023 u 12:41
0

IZ VOJVODINE otišao u Italiju, sad stiže u HRVATSKU: Srpski bek završio na Aldo Drosini

Poprilično interesantan transfer

Srpski fudbaler Mladen Devetak će idućih godinu dana provesti u Istri, objavio je klub sa „Aldo Drosine“.

MESTERIOZNA SMRT: Mlada fudbalerka pronađena mrtva u svom stanu, svi u šoku

Devetak je prethodnog leta iz Vojvodine otišao u Palerno za mizernih 40.000 evra, a odmah je prosleđen na pozajmicu u Viterbeze, koji se takmiči u trećoj ligi Italije. Odigrao je tamo 17 utakmica, imao po jedan gol i asistenciju, a sada je na red došla i nova pozajmica.

Ovoga puta će Devetak iz svog Palerma otići u Hrvatsku, gde će idućih 365 dana provesti u Istri, objavio je to istoimeni klub.

Srbin je sedmo pojačanje ovog kluba, pošto su još ranije stigli Irfam Ramić, Unaj Naveira, Sebastijan Nebil, Čovani Amatkarijo, dok su tu još i Mario Čuić i Ivan Ćalušić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter