Izvor: Alo.rs
14.07.2023 u 12:31
0

MESTERIOZNA SMRT: Mlada fudbalerka pronađena mrtva u svom stanu, svi u šoku

Strašne vesti dolaze iz američke savezne države Nju Meksiko

Mlada fudbalerka, Talija Čaverija (20) pronađena je mrtva u svom stanu u četvrtak, potvrdila je lokalna policija.

Njena cimerka je pozvala hitne službe nakon što joj se ova nije javljala u El Doradu još od ponedeljka oko 07.00 ujutru.

Policija tvrdi da nije odmah posumnjala na samoubistvo ili ubistvo.

– Ne postoji ništa što bi ukazalo na samoubistvo ili ubistvo – naglasio je glasnogovornik policije Dani Truhiljo za NBC News.

Čaverija, koja je rođena 2003. godine, ove sezone bi nastupala za juniorski tim Nju Meksiko Stejta.

Sa školom je prošle godine osvojila prvu titulu konferencije u istoriji. Odigrala je 20 od 21 utakmice prošle sezone, a na terenu je provela 1.787 minuta.

– Iznenadan gubitak Talije je potpuno pogodio naš tim. Talija je bila inspiracija i kamen ovog tima. Nedostajaće nam, ali je nećemo zaboraviti. Njen duh će biti sa nama svakog dana, na i van terena. Uvek ću te voleti, Ti – rekao je trener Rob Barts.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter