Izvor: BSC HAPPY
23.03.2023 u 14:16
0

Kvalifikacije za EURO 2024: Danci jure osvetu na „Parkenu“ protiv Finske (raspored utakmica)

Reprezentacija Danske dočekuje Finsku (20:45) u prvom kolu Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se od 14. juna do 14. jula održati naredne godine u Nemačkoj.

Pored ovih reprezentacija, u Grupi se u još i selekcije Kazahstana i Slovenije, koji će otvoriti program kvalifikacija od 16 časova, kao i San Marino i Severna Irska, čiji susret počinje u nešto kasnijem terminu (20:45)

Što se utakmice večeri tiče, ovo će biti prvi duel Danske i Finske još od onog sa prošlog Evropskog prvenstva, kada je Kristijen Eriksen doživeo zastoj srčanog mišića. Susret na „Parkenu“ završen je minimalnom pobedom Finaca, a i ovaj duel će biti odigran na istom stadionu u Kopenhagenu, gde će domaćin imati lepu priliku da se revanšira komšijama.

Danci su izraziti favoriti u ovom duelu, iako danas na terenu neće biti Kristijana Eriksena Andreasa SkovOlsena. Pod znakom pitanja je i nastup Andreasa Kornelijusa, dok će Finska biti u punom sastavu sa najboljim strelcem svih vremena Temuom Pukijem.

Kvalifikacije za EP, prvo kolo, Grupa H.

Četvrtak

Kazahstan – Slovenija 16:00

Danska – Finska 20:45

San Marino – Severna Irska 20:45

„Orlići“ u sudijskoj nadoknadi pobedili Letoniju: Leković pogodio za trijumf u 93. minutu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter