Izvor: HAPPY BSC
02.04.2024 u 10:58
0

DETE PUCALO NA DECU: Šokantni detalji pucnjave u Finskoj, dvanaestogodišnjak potegao pištolj na vršnjake (FOTO)

Finska policija je saopštila da je za današnji incident u kome su povređena tri dvanaestogodišnjaka, osumjičen njihov vršnjak, takođe dečak od 12 godina.

Policija je saopštila da je maloletno dete pucalo na druge učenike u školi Viertola u gradu Vantai, a u finskim medijima je objavljen snimak na kom se vidi kako dva policajca drže dečaka, koji leži na zemlji na stomaku, sa rukama vezanim otpozadi.


Prema sadašnjim informacijama, u incidentu su povređena tri 12-godišnja učenika.  Dvanaestogodišnji osumnjičeni uhapšen je u helsinškom kvartu  Tapulikaupunki. Kako je saopštila policija, osumnjičeni je u trenutku hapšenja kod sebe imao pištolj. Kako se navodi, on pre pucnjave nije nikom pretio.

Finski mediji navode da školu, koja ima oko 90 zaposlenih, pohađa oko 800 učenika od 1. do 9. razreda.

Kada je počela pucnjava, učenici i osoblje škole su se zabarikadirali u učionicama i drugim prostorima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter