Izvor: Arenasport.com
11.03.2023 u 19:54
0

Lalatović za Arenu: Nisam želeo da pravimo „predstavu“ na promociji, o izdaji Šarca ću pričati kad dođe vreme (VIDEO)

Doskorašnji trener niškog Radničkog, a sada Mladosti GAT, Nenad Lalatović je pre meča protiv Spartaka u Subotici govorio o svom odlasku sa "Čaira" ekskluzivno za TV Arena sport.

Naime, on je već nakon poraza od Vojvodine (1:4) napustio ekipu, a poziv od strane Mladost je usledio neposredno posle toga:

„Vezali smo dva poraza, od Napretka i Vojvodine. Do sada nisam hteo da pričam o tome, evo sada za Arenu prvi put dajem izjavu. Ovom prilikom se prvi put oglašavam povodom toga, pošto se po medijima svašta pisalo. Ja sam se u četvrtak uveče dogovorio sa Tončevim da odlazim iz kluba. Tada sam seo u auto i otišao za Beograd i od tada ja nisam vodio treninge ekipe, već moj stručni štab. Oni su vodili dva treninga i utakmicu u nedelju, a posle toga sam ja raskinuo ugovor. Svi iz stručnog štaba smo otišli, a ostao je samo Dragan Šarac. To je prava istina. Kasnije sam video naslove kako se Nenad Lalatović nije pojavio na sopstvenoj promociji. Nenad Lalatović je bio preko puta i kasnije vodio trening, ali nisam želeo da dođem pred novinare. Znao sam da svi od mene očekuju neku predstavu. Ja ću o Šarcu da pričam kad dođem vreme, jeste nas izdao sve“, rekao je temperamentni stručnjak, a potom prokomentarisao dolazak u Mladost:

„Zvala nas je Mladost GAT i ja sam to prihvatio jer je ovo nova nemoguća misija za mene, pošto smo već otpisani sa svega 18 bodova. Ali ja volim to, volim izazove i nikada ih se nisam plašio. Gazda kluba je fenomenalan čovek i igrači ovde stvarno dobro žive. Oni imaju kvalitet samo im treba dati poverenje. Pobedili su Partizan u Humskoj (4:0) i tu su pokazali da mogu da igraju. Moj prethodnik je radio dobar posao, nasledio sam dobar tim i mislim da možemo do opstanka, ali vreme će pokazati“, podvukao je Lalatović.

Mladost je trenutno na 15. poziciji na tabeli Mozzart Bet Superlige sa 18 osvojenih bodova nakon 26 odigranih kola.

ŽELIM GOLOVE ZA ROĐENDAN Milojević u sjajnom raspoloženju dočekuje meč sa Novim Pazarom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter