Izvor: informer.rs
25.12.2023 u 13:02
0

LUKSUZNA KOLA, „JAKI“ SATOVI: Evo kako sve Arapi časte fudbalere za praznike

Kristijano Ronaldo, Karim Beznema, Ngolo Kante, Rijad Marez... zarađuju milione u Saudijskoj Arabiji, a njihovi šefovi su široke ruke pred praznike.

Pored toga što verovatno više ni samo ne znaju koliko zarađuju, dobiće preskupe poklone za Božić od Arapa, koji na taj način žele da im se zahvale što su pre Evrope izabrali da igraju u Saudijskog Arabiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Britanski San je saznao od izvora koji je želeo da ostane anoniman, da će Ronaldu verovatno biti potrebna veća garaža. Od vlasnika Al Nasra mogao da dobije Ferrari SF90 Spajder, Bugati, koji košta oko milion funti, ili Lamborgini. Možda će dobiti i novi luksuzni sat, a pominju se Džejkab i C Bugati Kajron, koji se prodaju za neverovatnih 300,000 funti i modeli Sopard L.U.C Lunar, koji se prodaje za oko 53,000 funti. Takođe, klubovi za poklone svojim igračima naručuju skupocene torbe koje koštaju oko 5,000 funti.

KAKAV ŠOK: Kristijano Ronaldo lajkovao objavu trećeligaša iz Crne Gore (FOTO, VIDEO)

„Imamo vrhunske zvezde koje zaslužuju retke poklone, a mi želimo da im pokažemo da ih tretiramo ako posebne, jer su posebni“,rekao je predstavnik jednog kluba koji je želeo da ostane anoniman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

To nije sve. Zvezde će dobiti i plaćena luksuzna putovanja na Maldive, na privatna ostrva gde noćenje košta oko 5.5000 funti, pa boravak u Parizu u jednom od najlukusuznijih hotela, Londonu, Monaku…

„Boravak u Parizu nedelju dana u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela košta 15.000 funti za noć. Boravak u Monaku na jahti košta oko 4.000 funzi za dan, do je noć na jednom privatnom ostrvu na Maldivima oko 5.500 funti“,prenosi izvor Sana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter