Izvor: BSC HAPPY
06.04.2023 u 15:29
0

MA, DA LI JE MOGUĆE? Dijabate se NAPOKON vratio u Beograd!

Poslednji dogovor čelnika Partizana i Fusenija Dijabatea (27) bio je da on u utorak uveče stigne u Srbiju, ali se sjajni ofanzivac nije ni ukrcao u avion za Beograd. Ipak, posle mnogo dana kašnjenja, on je danas stigao u prestonicu Srbije.

Nije se desio scenario kao kada je odjednom nestao Japanac Takuma Asano, ali je pitanje kako će Malijac objasniti ljudima u Humskoj zašto je prekršio dogovor.

Misterija oko jednog od najboljih fudbalera Partizana je rešena, a iz kluba su potvrdili da se tvrdoglavi igrač napokon vratio.

Posle pobede nad Voždovcem igrači Partizana su dobili slobodan dan, a u petak će se vratiti u Zemunelo, gde bi trebalo da i Dijabate trenira sa njima.

Otkako je letos stigao u tabor srpskog vicešampiona, ovo mu je šesti-sedmi sličan prekršaj. Nema sumnje da mu sada sleduje i kazna zbog takvog ponašanja, što izričito zahteva i šef stručnog štaba Igor Duljaj.

PREOKRET! Barak Bahar odbio crveno-bele!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter