Izvor: Sport.alo.rs
25.10.2023 u 16:52
0

MARKO MARIN: Lajpcig jeste favorit, ali i mi znamo da igramo fudbal

Sportski direktor Crvene zvezde Marko Marin očekuje drugačiju igru u Lajpcigu od one na koju su Beograđani navikli kod kuće.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Lajpcigu od 21 čas, a očekivanja pred duel izneo je i Marko Marin.

Zvezda obično dominira na „Rajku Mitiću“ i ima loptu u posedu i do 70 odsto vremena.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

– Naravno, potpuno je drugačije u Ligi šampiona protiv Mančester sitija ili u Lajpcigu. Znamo šta da očekujemo i moramo u svakoj situaciji da se nosimo sa razlikom između domaćih i međunarodnih utakmica – rekao je Marin.

Realan cilj je, kaže, da Zvezda dođe do trećeg mesta u grupi i tako nastavi da igra u Ligi Evrope i na proleće.

NEMCI IZVREĐALI ZVEZDINE NAVIJAČE: „Deo beogradskih navijača je nasilan, nacionalistički, rasistički i homofobičan. Nisu dobra kombinacija sa navijačima Lajpciga koji su više okrenuti porodici“

Marin smatra da je ove srede Lajpcig jasan favorit.

– Ali, i mi znamo da igramo fudbal i želimo da sa strašću i kvalitetom pokažemo šta možemo na velikoj sceni – rekao je bivši profesionalac Bundeslige.

Crvena Zvezda nije igrala u Ligi šampiona tri godine, ali sada su, kaže Marin, i u klubu, a u Beogradu veoma srećni što su se vratili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter