Izvor: tanjug
18.12.2022 u 13:44
0

„MIHAJLOVIĆ IDE U VEČNOST“: Dirljiva poruka Ivice Dačića sa komemoracije Siniše Mihajlovića (FOTO)

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas se u Muzeju FK Crvene zvezde upisao u Knjigu žalosti povodom smrti Siniše Mihajlovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Postoje ljudi koji su neotuđivi deo vašeg života, i ne samo svakog od nas pojedinačno, nego i čitavog našeg naroda i države. U tom smislu ćemo ga pamtiti po svemu što je značio za nas i koliko je radosti doneo, ne samo Crvenoj zvezdi i reprezentaciji, nego i čitavom našem narodu-izjavio je Dačić na komemoraciji na stadionu „Rajko Mitić“.

Dodao je da je svima Siniša Mihajlović bio motivacioni faktor u teškim trenucima.

Ne samo u sportu, već i u političkim turbulencijama u nestabilnom i teškom vremenu, počev od rata devedesetih, pa do bombardovanja Srbije i Jugoslavije. Ne mogu da poverujem u to da je ova vest istinita, jer je to potpuno nespojivo sa onim što je značio za nas. Imao sam priliku da ga upoznam, da vidim koliko je cenjen u svetu i koliko su ga voleli i baš zato je ispravno ono što vidim ovde na Marakani, a to je da Mihajlović ide u večnost. Dok sam se upisivao u knjigu žalosti upravo sam i naveo to da mi je velika čast što sam ga poznavao i voleo, kao i što smo se družili i mislim da je to jedan veliki gubitak za sve nas- zaključio je Dačić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter