Izvor: Arenasport.rs
06.03.2023 u 16:40
0

Milojević pred TSC najavljuje promene, Katai, Milunović i Eraković ne igraju, šansa Lekoviću

Trener crbeo-belih Miloš Milojević u uvodu najave meča još jednom se osvrnuo na minuli večiti derbi.

Crvena zvezda je i sedmu godinu zaredom uspela da drugi derbi u sezoni reši pozitivnim skorom, pa je posle pobede nad Partizanom u 169. velčitom derbiju otišla na komotnih 16 bodova prednosti. Međutim, crveno-bele već sutra od 18.30 očekuje veoma težak duel protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, a u njemu neće biti kompletna jer će sigurno izostati Nemanja Milunović, Aleksandar Katai i Strahinja Eraković, dok su Mirko Ivanić, Milan Rodić neizvesni.

Zadovoljan sam rezultatom i odnosom igrača uderbiju. Što se tiče celokupne predstave, odnosno performansa nisam zadovoljan, iz razloga što imamo kvalitet da igramo bolje. Na osnovu razgovora sa igračima, došao sam do zaključka da nas je važnost utakmice i prevelika želja za pobedom sputala u određenoj meri, da pokažemo kontinuirano 90 minuta dobre igre. Nismo našli dobar balans, što se tiče direktne igre i kontrole u drugom poluvremenu, to je nešto čime ćemo se baviti u predstojećim danima i nedeljama. Tim segmentima nisam zadovoljan, žao mi je što nismo postigli bar još jedan pogodak, u periodu igre kada smo bili dominantni, jer mislim da bi nam to donelo dosta mira„, rezimirao je još jednom 169. večiti derbi Miloš Milojević.

Pred utakmicu protiv TSC-a trener je iskoristio priliku da skrene pažnju i na dobru igru Aleksandra Pešića.

Tanjug/Jadranka Ilić

 

Pešić takođe zaslužuje pohvale, mislim da sam i njega spomenuo. Vodio je rovovsku borbu, dao je svoj maksimum, bio veoma dobar u presingu. U određenim momentima je radio posao i krilnih igrača, tako da je možda falilo svežine da bi postigao gol, što se od špica uvek očekuje i traži. Međutim, rekao sam i pre odigravanja utakmice da sam jako zadovoljan sa njegovim odnosom i radom, znam da će se to vratiti“.

Nemanja Milunovića i Aleksandar Katai će zbog povreda prskočiti meć u Bačkoj Topoli.

Milunović je odsutan iz trenažnog procesa, bolje je nego što smo očekivali na osnovu videa i slika. Izgubio je u tom trenutku svest i tada pao direktno na skočni zglob. Na svu sreću nema preloma, za detaljnije analize čekamo da splasne otok, da bismo mogli da uradimo magnetnu. Očekujemo ga što pre, međutim trenutno nije na raspolaganju. Što se tiče Kataija, oporavak ide u dobrom smeru, priroda povrede je takva da to nije nešto ozbiljno, međutim nervira ga. Dobro se bori sa tim i ovo nije prvi put da u poslednjih četiri ili pet godina Katai igra povređen kada je klubu i nama potrebno. Mislim da je spreman za sledeću utakmicu.“

Ponašanje Bruna Fernandeša je bilo sramotno, Roj Kin i Geri Nevil ogorčeni na kapitena Junajteda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter