Izvor: Alo.rs
26.05.2023 u 07:21
0

MILOJEVIĆ SE NOVIM PEHAROM OPROSTIO OD ZVEZDE Jednu stvar je istakao kao ključnu u osvajanju Kupa

Veličanstvena sezona crveno-belih

Zvezda je na „Marakani“ slavila nad Čukaričkim u finalu rezultatom 2:1 i to posle preokreta golovima Aleksandra Pešića. Osvojili su crveno-beli treću uzastopnu duplu krunu i ušli u istoriju, a Miloš Milojević ima dosta razloga za sreću.

– Fantastičan osećaj! Hvala momcima, stručnom štabu i navijačima – prvi su utisci Milojevića, koji odlazi iz Zvezde na kraju sezone.

Usledila je kraća analiza viđenog.

– Dobra utakmica, voleo bih da ima više ovakvih. Diglo bi to i interesovanje za ligu i kvalitet lige. Uživalo se u meču. Krenulo je tokom koji više odgovara njima, ali smo pokazali ponovo karakter. I pored toga što je prvenstvo rešeno odavno, dokazali smo da smo sačuvali pobednički mentalitet, uspeli da se vratimo i pobedimo – zaključio je 40-godišnjak iz Knjaževca.

Milojević će oproštaj od kluba imati u nedelju protiv Novog Pazara na Marakani u poslednjem kolu Superlige.

ISTORIJSKA DUPLA KRUNA: Pešić doneo 27. pehar Kupa Srbije, pamtiće se Docićev gol iz kornera, ali i dominacija jednog kluba
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter