Izvor: Happy BSC Portal
08.01.2024 u 17:03
0

MITROVIĆ NA METI NAJVEĆIH LIGA EVROPE: Al Hilal odoleva ponudama

Aleksandar Mitrović nakon sjajnih mečeva u Engleskoj i u Saudijskoj Arabiji održava formu i reputaciju vrsnog golgetera koju je odavno stekao.

Zajedno sa Sergejem Milinkovićem Savićem drži Al Hilal u vrhu Pro lige, odveo ih je i dalje u AFC Ligi šampiona, pa ne čudi što se već spekuliše da su evropski timovi zainteresovani da ga vrate nazad.

Prema informacijama turskog insajdera Ekrema Konura, pojedini klubovi iz Serije A i Premijer lige planiraju da pošalju zvanične ponude na adresu njegove sadašnje ekipe u zimskom prelaznom roku.

Isti izvor tvrdi da Al Hilal svakako neće prihvatiti nijednu i da će srpski napadač sigurno ostati u klubu.

To je sasvim logičan sled okolnosti s obzirom na njegov učinak (26 mečeva, 25 golova i 5 asistencija), uz dodatak da ima zaista astronomsku platu koje bi se retko ko u ovom momentu odrekao.

SCENE ZA PAMĆENJE: Al Hilal pokazao koliko ceni najboljeg strelca, Mitar oduševljen njihovim gestom (VIDEO)

Ova informacija bi, ipak, mogla da znači da bi Mitrogol u jednom momentu mogao da se vrati na Stari kontinent.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter