Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 15:15
0

NAVIJAČI U SUZAMA! Legenda preminula u 78. godini!

Legenda Šefild junajted Edi Kolkuhaun preminuo je u 78. godini, prenosi britanski mediji.

Edi Kolkuhaun je bio kapiten tima, a odigrao je čak 400 utakmica za klub. Karijeru je započeo u Beriju, potom prešao u Vest Brom, odakle je došao ui redove „Oštrica“. Odigrao je i 11 utakmica za selekciju Škotske.

– Edi je bio pravi džentlmen. Voleo je fudbal i posebno Šefild, tako da nije čudno što se posle puta po SAD vratio i ostao ovde, gde je radio na raznim mestima u klubu pre penzije. Spolja je bio čvrst kao škotski granit, ali je njegova toplina unutra i otvorenost prema prijateljima i „Oštricama“ bila legendarna – napisao je Šefild i izjavio saučešće porodici.

– Klubu će Edi mnogo nedostajati i ostavlja veliku rupu u našoj, ali i njegovoj porodici. Naše saučešće idu Fioni i Heder u ovim tužnim vremenima.

Škotlanđanin je proveo čak 10 godina nastupajući za klub sa „Bramal Lejna“ gde je ujedno doneo timu i promociju u prvu ligu 1971. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter