Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 15:31
0

NOVI TERMIN MEČA POSLE CIRKUSA! Poznato kad i u koliko sati će se igrati prekinuta utakmica između Čukaričkog i Partizana!

Određen je novi termin meča za Čukarički i Partizan, koji je prekinut zbog divljanja navijača crno-belih na Banovom brdu.

Dva kluba će se na Banovom brdu najverovatnije sastati u četvrtak, a prema informacijama do kojih su došli mediji, meč će se igrati sa početkom od 18.00 časova.

Još nema zvanične potvrde pomenute informcije od strane sportskog direktora Superlige Srbije, gospodina Aleksandra Pivića. Mediji navode da nema dileme da će Partizan biti kažnjen za prekid meča. Disciplinska komisija trebalo bi da zaseda tim povodom najkasnije do četvrtka.

Meč na Banovom brdu, koji je trebalo da bude odigran u utorak, prekidan je nekoliko puta zbog incidenata navijača Partizana. Duel je potom prekinut u 22. minutu na osnovu procene glavnog sudije Milana Mitića. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč između Čukaričkog i Partizana trebalo je da bude nastavljen u sredu od 18 sati bez prisustva publike. Crno-beli nisu imali ništa protiv novog termina, ali Čukarički nije želeo da izađe na teren. Žalili su se „brađani“ na odluku Superlige, pa meč nije odigran ni 12. aprila.

DEFINITIVNO! Odložena utakmica Čukarički – Partizan!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter