Izvor:
27.12.2017 u 04:34
0

PETARDA CRVENIH: Liverpul pregazio Svonsi, Firmino pogađao dva puta! (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Svonsi sa 5:0, u utakmici 20. kola Premijer lige.

Dvostruki strelac bio je Roberto Firmino, koji je postigao golove u 52. i 66. minutu. Trent Aleksandar Arnold je u 65. minutu postigao svoj prvi gol za Liverpul, a strelci su bili još Filipe Kutinjo u šestom i Aleks Okslejd Čemberlen u 82. minutu.

Ekipa Jirgena Klopa mogla je i ubedljivije da pobedi, ali su dobre šanse propustili Mohamed Salah i Dominik Solanke.

Najbolju šansu za Svonsi propustio je Temi Abraham u četvrtom minutu nadoknade vremena, kada mu je golman domaćih Simon Minjole odbranio i izbacio loptu preko prečke.

"Crveni" su nastavili niz dobrih rezultata i posle 10. pobede u prvenstvu zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 38 bodova. Prvi je Mančester siti sa 55 bodova i utakmicom manje, drugi je Mančester junajted sa 43, dok trećeplasirani Čelsi ima 42 boda.

Svonsi je pretrpeo 13. poraz u prvenstvu i poslednji je na tabeli sa 13 bodova.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter