Izvor: Index.hr
26.04.2023 u 17:39
0

PLJAČKA VREDNA 800.000 EVRA: Bivša zvezda Arsenala detaljno o krađi!

Prošle godine opljačkan je Skadran Mustafi, bivši defanzivac Arsenala i reprezentacije Nemačke. Iz njegove kuće u blizini Valensije tokom jedne nedelje nestale su stvari vredne više od milion evra, poput gotovine, nakita, satova i torbica. Današnji član Levantea je za to vreme živeo pravu filmsku priču.

Španski As je danas saopštio do sada nepoznate detalje pljačke. Lopovi su ukrali 12 satova u vrednosti od 800.000 evra, luksuznih brendova kao što su Roleks, Patek Filip i Audemars Pige. Ukradeno je i osam luksuznih torbi, proizvođača Šanel, Hermes i Luj Viton, koje koštaju oko 50.000 evra. Pored ovoga, lopovi su ukrali i dijamantski prsten, narukvice i ogrlice u vrednosti od 280.000 evra i 11.000 evra u gotovini.

On je ispričao detalje
Mustafi je za As otkrio kako je došlo do pljačke. Dok su on i supruga gledali televiziju u dnevnoj sobi, stavljali su decu na spavanje, uvereni da spavaju. Posle izvesnog vremena sa balkona se začula buka, jedan od provalnika je udario čekićem u staklo. Mustafi je otišao da proveri šta se dešava, ali je odmah rekao supruzi da pozove policiju.

Nakon toga je ušao u sobu u kojoj su bila deca da se uveri da su dobro. Poveo je decu sa sobom i otišao kod supruge koja je aktivirala alarm. Kada je otišao da bezbedno ostavi decu, naišao je na dva lopova. Jedan od njih je u rukama imao čekić kojim je nemačkom fudbaleru blokirao put ka zatvaranju vrata.

Slučaj je još otvoren
Pretio mu je i naterao ga da ugasi alarm. Za to vreme treći lopov je ušao u kuhinju i kroz vrata u njoj pustio drugog lopova, koji je do tada čekao u dvorištu. Tada su sva trojica odveli Mustafija i njegovu suprugu na sprat i ispitivali ih dok nisu otkrili gde drže svoje dragocenosti.

Uzeli su sve iz sefa, a ispraznili su i sve fioke u kojima je bilo nešto vredno. Nakon toga su celu porodicu zatvorili u igraonicu i nestali pre dolaska policije. Prošlo je godinu dana, a slučaj je još otvoren.

STRAVIČNO! Ekstremisti KIDNAPOVALI BIVŠEG FUDBALERA Partizana!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter