Izvor:
05.10.2016 u 16:44
0

PLJUŠTE OTKAZI: Za Hrvate nema ko da igra protiv Kosova

Selektoru Hrvatske Anti Čačiću neće se odazvati nekoliko nosilaca igre te selekcije.

Čak trojica igrača je povređeno: Luka Modrić, koji se podvrgnuo artroskopskom čišćenju kolena, a uz njega neće se pojaviti Dejan Lovren , zbog povrede prepona, Ivan Rakitić, Ahilova tetiva, a u utorak je otkazao i Marko Pjaca.

Za tri dana selektor te reprezentacije je ostao bez pokera igrača vrednog 135 miliona evra! Modrića će zameniti Marko Rog, umesto Lovrena dolazi Matej Mitrović, a u ponedeljak ujutro reprezentaciji je priključen Domagoj Amtolić.

– Kosovo i Finska su reprezentacije koje moramo respektovati, ali ne smemo tražiti alibi. Imam određene ideje, ali pred nama su tri zajednička treninga na kojima ću sagledati sve opcije – rekao je Čačić.

Kosovo svoje prvo domaćinstvo odrađuje kao gost, barem na papiru. Skadar će biti vruća pozornica, očekuje se da će stadion Loro Borići bit pun i da će ekipa Alberta Bunjakua imati vatrenu podršku s tribina.

HotSport

Foto: Twitter/UEFAEURO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter