Izvor: BSC HAPPY
21.03.2023 u 10:40
0

PO SVAKU CENU ŽELE SRBINA! Englezi spremili 50 MILIONA EVRA za Sergeja!

Liverpul namerava da pojača vezni red, a izbor je pao na Srbina - Sergeja Milinković Savića, prenose italijanski mediji.

Srbinu ugovor sa „nebeskoplavima“ ističe leta 2024. godine, ali su veliki izgledi da naš fudbaler po isteku ove sezone ode sa „Olimpika“. Kako piše „Kalčomerkato“ Sergej odugovlači sa potpisom novog ugovora, pa bi mogao za nekoliko meseci da se preseli na „Enfild roud“.

Posle razočaravajuće sezone, Jirgen Klop već planira promene u timu, a navodno je na spisku potencijalnih pojačanja tokom leta srpski reprezentativac. 

Pošto Srbinu ugovor ističe narednog leta, ovo će verovatno biti poslednja prilika da Rimljani zarade ozbiljan novac na njegovoj prodaji. Liverpul tu vidi šansu. Klaudio Lotito je nezgodan pregovarač, odbijao je godinama zainteresovane klubove pošto je tražio neverovatno visoko obeštećenje za Sergeja. Međutim, Englezi sada veruju da bi mogli da dobiju sjajnog vezistu za 50 miliona evra.

Ali, neće biti jedini koji će tokom leta juriti asa Lacija. Arsenal i Juventus su takođe u igri. Mada, italijanski mediji prenose da je mnogo realniji odlazak Srgeja u inostranstvo, nego nastavak karijere u Seriji A. „Redsi“ veruju da je Sergej pravo rešenje, te da je vreme da napusti Italiju posle 330 mečeva u dresu Lacija i 64 pogotka. Takođe, tokom boravka u Rimu osvojio je Kup Italije. 

„Juventus po svaku cenu želi Sergeja na leto, jer ostaje bez Rabioa i zato će Laciju ponuditi 60 miliona evra za Srbina. Svesni su u taboru „stare dame“ da će Lotito tražiti više novca za jednog od svojih najboljih igrača, ali veruju da će ipak uspeti da postignu dogovor“, navode italijanski mediji, pa nema sumnje da se očekuje zanimljiva borba Italijana i Engleza za potpis Srbina.

Mesi izašao na večeru i izazvao haos u Argentini! (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter