Izvor: BSC HAPPY
21.03.2023 u 10:59
1

BRUKA I SRAMOTA TURČINA: Odbio da pruži ruku Dušanu Tadiću i izazvao buru komentara! (VIDEO)

Ovaj detalj skoro niko nije primetio!

Prošlog vikenda su fudbaleri Fejenorda i Ajaksa odigrali najveći derbi holandskog fudbala, a na kraju je slavila ekipa iz Roterdama sa 3:2.

Ipak, nekoliko dana kasnije ovaj meč je u fokusu holandske javnosti, ne zbog samog rezultata već zbog onoga što se dogodilo na početku meča.

Naime, turski fudbaler i kapiten Fejenorda Orkun Kokču nije hteo da pogleda Tadića u oči, niti da se rukuje sa njim kada su prišli glavnom sudiji Daniju Makeliju, kao što to inače i rade kapiteni timova uoči meča.

Veoma brzo otkriven je razlog ovakvog poteza Kokčua. Naime, legendarni holandski fudbaler Vesli Snajder je optužio Tadića zbog toga što nije nosio kapitensku traku u znak podrške građanima Turske i Sirije koje su pogodili zemljotresi: – Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumem zašto nisu.

PO SVAKU CENU ŽELE SRBINA! Englezi spremili 50 MILIONA EVRA za Sergeja!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BRUKA I SRAMOTA TURČINA: Odbio da pruži ruku Dušanu Tadiću i izazvao buru komentara! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter