Izvor: BSC HAPPY
28.04.2023 u 12:30
0

STRAVIČNE SCENE NA PROSLAVI PARTIZANA: funkcioner se samo srušio, NIJE MU BILO SPASA!

Preminuo je funkcioner kluba iz Humske, Gordan Milenković.

U planu je u četvrtak popodne bila proslava triple krune Odbojkaškog kluba Partizan, ali na samom početku ceremonije, dok su se zvanice još okupljale, usledila je tragedija.

Prema rečima očevidaca, samo se srušio na pod u svečanoj sali stadiona u Humskoj i na licu mesta umro.

 Tužne vesti nam stižu iz Humske posle osvajanja istorijske triple krune. Funkcioner Odbojkaškog kluba Partizan – Gordan Milenković, napustio nas je usled epi napada koji je juče doživeo… Prvi u pomoć mu je pritrčao trener Partizana Bojan Janić, došla je hitna pomoć i nakon reanimacije, Milenković je preminuo… Počivajte u miru. Naše iskreno saučešće Milenkovićevoj porodici, prijateljima i OK Partizan – stoji u objavi crno-bele porodice na Instagramu.

Centralna proslava i svečanost na stadionu u Humskoj bila je zakazana za juče u 16 časova, a Gordan Milenković je na licu mesta preminuo u 16:10.

Trener Bojan Janić među prvima je pritrčao preminulom Gordanu Milenkoviću, a odmah za njim i prvi čovek kluba, legendarni Željko Tanasković. Obojica su pokušavala da ga vrate u život, davali mu i veštačko disanje, ali smrt je bila neizbežna.

On je bio jedna od najznačajnijih karika u stvaranju moćnog Partizana, na kraju i osvajaču triple krune.

HUMSKA PONOVO PRAZNA: Ista kazna protiv i Novog Pazara!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter