Izvor: Mozzartsport.com
28.04.2023 u 09:38
0

HUMSKA PONOVO PRAZNA: Ista kazna protiv i Novog Pazara!

Navijači neće moći da pomognu Partizanu ni protiv Novog Pazara.

Pokušaće Partizan u preostalom delu sezone da se domogne evropske ulaznice, ali će u toj borbi, na tri utakmice biti uskraćen za podršku Grobara. Razlog je što je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije okončala proces otvoren protiv crno-belih još pre dve sedmice kad je započet duel na Banovom brdu protiv Čukaričkog, a prekinut usled incidenata u režiji Grobara.

Odluka je takva da je klub iz Humske sankcionisan zatvaranjem stadiona na dve utakmice Mozzart Bet Superlige. Jednu je već odradio, u sablasnom ambijentu 170. večitog derbija, a drugu će morati kad bude ugostio Novi Pazar.

To nije sve, jer je Partizan kažnjen i zabranom organizovanog pojavljivanja navijača na tri vezana gostovanja. Trećinu je odradio prilikom gostovanja Čukaričkom u početnom kolu plej-ofa, a prema informacijama Sport kluba, na susretima u Bačkoj Topoli sa TSC-om i Vojvodinom u Novom Sadu, neće biti grupisanja navijača.

Osim toga, crno-beli će u kasu Fudbalskog saveza Srbije morati da proslede 700.000 dinara.

Sport klub navodi da je kažnjen i Čukarički. Na teret mu stavlja slaba organizacija utakmice sa Partizanom u osnovnom delu prvenstva. Brđanima je naloženo da jednu utakmicu odigraju pred praznim tribinama, što se desilo protiv Parnog valjka na premijer plej-ofa, kao i da u kasu FSS plate 300.000 dinara.

SPURSI SE DIGLIi: Junajted ispustio 2:0 u Londonu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter