Izvor: Sportklub.rs
28.04.2023 u 08:14
0

SPURSI SE DIGLIi: Junajted ispustio 2:0 u Londonu

U velikom derbiju između Totenhema i Mančester Junajteda bilo je veoma zanimljivo, ali nije bilo pobednika. Meč 33. kola završen je nerešenim rezultatom 2:2.

Kao i u nekoliko navrata ove sezone ekipa Erika Ten Haga je uspela da u trenutku prospe ono što je marljivo gradila. Odlično prvo poluvreme, vođstvo 2:0 i prilika da se veliki rival definitivno izbaci iz trke za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Ipak, pružena je ruka samilosti, što su Spursi spremno prihvatili i uzeli bod, koji im možda neće pomoći u ostvarivanju cilja, ali hoće privremenom menadžeru Rajanu Mejsonu da konsoliduje ekipu.

Gosti su poveli već u sedmom minutu a strelac je bio Džejdon Sančo na asistenciju Markusa Rašforda. Asistent kod prvog gola bio je strelac u 44. minutu, a asistent mu je bio Bruno Fernandeš, koji je bio pod znakom pitanja za utakmicu.

Ipak, nešto slično kao u Ligi Evrope, sada je u drugom poluvremenu usledio potop. Prvo je Poro postigao gol u 56. minutu i pružio Pevcima nadu. A onda u 79. minutu dve najveće zvezde kreiraju akciju za izjednačenje. Hari Kejn je asistent, a Son uspeva da savlada Davida de Heu i donese bod Totenhemu.

SRBI U VRHU SERIJE A: Milinković Savić i Kostić dominiraju u jednoj stvari
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter