Izvor: Novosti.rs
28.04.2023 u 08:00
0

SRBI U VRHU SERIJE A: Milinković Savić i Kostić dominiraju u jednoj stvari

SRPSKI fudbaleri Sergej Milinković Savić i Filip Kostić igraju sjajno za svoje klubove ove sezone. Dokaz je i to što se nalaze u vrhu Serije A po broju asistencija.

Igrači Lacija i Juventusa dele drugo mesto na listi najboljih dodavanja najelitnijeg ranga italijanskog fudbala. Oni su do sada zabeležili po osam asistencija.

Ispred njih je član Napolija Kviča Kvaratskelija sa 10. Na četvrtom mestu je Pjotr Zjelinski (7), a na petom vezista Udinezea Đerar Delofeu (6)

Milinković Savić i Kostić su dobri i kad su golovi u pitanju. Sergej je postigao šest, a Filip tri pogotka u dosadašnjem delu sezone.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, pa reprezentativci Srbije imaju priliku da dodatno povećaju broj asistencija i golova.

ZA IBRU NEMA MEDALJE! Ako Milan osvoji Ligu šampiona Zlatan ostaje bez odličja!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter