Izvor: Kurir.rs
20.05.2020 u 21:31
0

PRIČALI SU DA MRZI SRBE A SAD IH BRANI: Sjomin je kočio lokomotivu

Bivši ruski as Roman Širokov jedan je od retkih ljudi iz javnog i fudbalskog života Rusije koji je video razlog za smenu Juriuja Sjomina u ruskoj Lokomotivi.

Istine radi, Širokov nije rekao ni lepu reč za Sjominovog naslednika Marka Nikolića, ali ga bar nije vređao poput mnogih drugih bivših igrača, trenera i mendažera.

Širokov je dao veoma jednostavne razloge zbog kojih iskusnom stručnjaku nije trebalo da se ponudi produžetak ugovora:

– Lokomotiva mora da se bori za titulu svake godine, što se već dve godine u nizu nije dogodilo. Pod tim stručnjakom tim ne napreduje. Ističe se da su igrali u Ligi šampiona, a tamo nismo videli neki rezultat – rekao je nekadašnji igrač CSKA, Zenita i Rostova.

OVO MORATE ZNATI

SMEH DO SUZA! Englezi proglasili „jugo“ najgorim automobilom, a onda im je Vranjanac Saša odgovorio!

Ukinuta kućna izolacija za građane koji uđu u Srpsku

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

Inače, Širkov je u jednom trenutku proglašen od ruske štampe za proverenog „srbomrsca“. Do ovakvog zaključka su došli jer je 2009. godine na prvom treningu tako snažno uklizao tek pridošlom pojačanju iz PSŽ Mateji Kežmanu, da su se posle toga počeli da šamaraju još dok su ležali na zemlji.

Ovde se nije zaustavio. Po odlasku iz Zenita najčešće je ružne komentare upućivao na račun aktuelnog Zvezdinog levog beka Milana Rodića i mladog crnogorskog reprezentativca Luku Đorđevića. Nije do kraja objašnjeno šta su mu ova dvojica zgrešila.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter