Izvor: Kurir.rs
28.05.2020 u 14:33
0

PRODUŽEN UGOVOR: Lalatović staje na klupi Vojvodine

Šef stručnog štaba fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović je produžio je ugovor sa klubom do juna 2021. godine.

Na taj način, klub i mladi stručnjak nastaviće saradnju koju su imali u prethodnom periodu, a navijači se nadaju da su time nagovešteni i još bolji rezultati crveno-belih u narednoj sezoni.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde po drugi put radi u novosadskom timu, a rezultati tokom njegovih mandata u klubu su izuzetni. Trenutno se novosadski crveno-beli bore za drugo mesto na tabeli, kao i trofej u kupu.

Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić izrazio je zadovoljstvo zbog produženja ugovora sa Nenadom Lalatovićem i poželeo mu mnogo sreće u budućnosti.

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret… (VIDEO)

– Bez obzira na određene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo.

– U prethodnih godinu dana, mnoge stvari su se pomerile unapred, a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više. Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope – kaže Gajić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde po drugi put radi u novosadskom timu, a rezultati tokom njegovih mandata u klubu su izuzetni. Trenutno se novosadski crveno-beli bore za drugo mesto na tabeli, kao i trofej u kupu. Lalatović je Vojvodinu preuzeo u julu 2019. godine, nakon što je sa radničkim iz Niša osvojio drugo mesto u Superligi. Trener “Stare dame“ je bio i u periodu novembar 2015. godine – decembar 2016. godine, kada je tim predvodio na 52 utakmice.Između ostalog, bio je šef stručnog štaba Vojvodine u plej-ofu za Ligu Evrope, kada je AZ Alkmar bio bolji od Novosađana. Tokom aktuelnog mandata, na 24 meča na klupi Vojvodine, upisao je samo četiri poraza i to od Crvene zvezde (dva puta), Partizana i TSC-a.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter