Izvor: b92
16.03.2024 u 10:07
0

OVAKO GA TRENER HVALI: Budućnost Rašforda je u Junajtedu

Iako se pominje kao moguća zamena za Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu, budućnost Markusa Rašforda je u Mančester junajtedu, rekao je trener Erik ten Hag.

Mbape će napustiti PSŽ na kraju sezone kada mu ističe ugovor, a različiti izveštaji tvrde da je francuski šampion identifikovao Rašforda kao prvu metu kada se otvori prelazni rok.

Međutim, Ten Hag nije raspoložen da razmišlja o prodaji engleskog reprezentativca koji je prošle godine potpisao ugovor do 2028. godine.

Tektonske promene: VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO u NBA ligi

„Nismo potpisali dugogodišnji ugovor sa njim sa namerom da ga prodamo, ne“, rekao je Ten Hag na konferenciji za novinare uoči četvrtfinala FA kupa protiv Liverpula u nedelju.

„On bi trebalo da bude deo ovog projekta, tako da to nije tema o kojoj razgovaramo“, dodao je trener Junajteda

Rašford je prošle sezone postigao 30 golova, ali se ove sezone muči – postigao je samo sedam u svim takmičenjima i nekoliko puta je bio u centru pažnje zbog disciplinskih prekršaja.

Ti incidenti su dodatno pojačali spekulacije da mi mogao da napusti klub, ali je Rašford ovog meseca uzvratio svima koji sumnjaju u njegovu posvećenost Junajtedu.

„Nisam savršena osoba. Kada napravim grešku, ja ću biti prvi koji će podići ruku i reći da moram bolje. Ali, ako ikada dovedete u pitanje moju posvećenost Mančester junajtedu, tada moram da progovorim. To je kao da neko dovodi u pitanje ceo moj identitet i sve za šta se zalažem kao čovek“, rekao je Rašford.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter