Izvor: alo.rs
16.03.2024 u 09:37
0

Tektonske promene: VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO u NBA ligi

Definitivno je da su velike promene na vidiku.

NBA liga je primetila da naglašavanje faulova od strane igrača tokom januara i februara ima uticaj na nedavno smanjenje broja poena.

Ova situacija je privukla pažnju takmičarskog odbora lige, koji će razmotriti potrebu za novim pravilima.

Suđenje u NBA ligi postalo je tema brojnih viralnih emisija na internetu, što je dovelo do nedavnog obraćanja lige o ovoj problematici.

ALKARAZ ZABORAVIO NA NOVAKA: Španac nema dilemu ko je najbolji teniser sveta!

Liga ističe potrebu za poboljšanjem sudjenja, posebno fokusirajući se na igrače koji pokušavaju da privuku faulove, čime odstupaju od normalne putanje ka košu.

Iako je zabeleženo smanjenje od 4 poena i 1.9 faulova, liga tvrdi da nije bilo direktnih uputstava iz njenog rukovodstva da se smanji broj poena.

Situacija će i dalje biti praćena, a budući sastanci odbora će odrediti da li su potrebne izmene pravila ili tumačenja za narednu sezonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter